10 voordelen van pure arganolie


  • Arganolie beschermt je huid en vergroot haar weerstand
  • Pure argan olie is effectief bij het wegwerken van rimpels
  • Argan kan gewoonweg als moisturizer gebruikt worden
  • Arganolie minimaliseert roos en voorkomt haarverlies 
  • De olie beschermt je huid tegen droogte 
10 dingen die je moet weten over pure arganolie
  • Arganolie verlaagt LDL cholesterol in het bloed
  • Argan olie bevat anti-kankereigenschappen
  • De olie behandelt psoriasis, acne, eczeem,...
  • Argan behandelt nagelproblemen
  • Arganolie verlicht pijnlijke en vermoeide spieren


Onze Arganolie & Shea Butter Bestsellers




100% Pure Argan olie, Shea Butter & Castor Olie kopen


Pure arganolie

Onze pure arganolie bevat geen kunstmatige toevoegingen en kan dagelijks gebruikt worden op je huid, haar en nagels. De olie revitaliseert je huid, is hét anti-aging product bij uitstek en maakt je haar zacht, sterker en glanzender.

Pure arganolie gebruiken bespaart je bovendien honderden euro's aan verzorgingsproducten. 

Culinaire arganolie, de eetbare variant, begint stilaan de gastronomische wereld te veroveren dankzij haar diverse gezondheidsvoordelen.  


Shea butter

ArGand pure ongeraffineerde Shea Butter is volledig met de hand gemaakt op traditionele wijze in Ghana. De vrouwen verwerken de kariténoten, die enorm rijk zijn aan natuurlijke vetten en vitamines, tot Shea Butter op handmatige wijze zonder extra filterprocessen of toevoegingen. Hierdoor heeft de Shea Butter van ArGand een veel sterkere werking dan de geraffineerde Shea Butter (ontdaan van vitamines en werkingsstoffen door het proces) die je meestal in de cosmetica vindt.  Door de unieke samenstelling van de pure Shea Butter en de helende ArGand arganolie is deze boter zowel geschikt voor je haar, je huid en je nagels.


Castor Olie

Castorolie of Ricinusolie is een voedingsrijke plantaardige olie die afkomstig is van castorbonen. Hoewel het afkomstig is uit tropisch Oost-Afrika, wordt het veel gebruikt voor cosmetische en medicinale doeleinden in India en West-Indië. Ricinusolie is meestal helder of lichtgeel, tenzij het wordt verkregen door roosteren of koken, wat bekend staat als zwarte ricinusolie. Tot op moleculair niveau is castorolie een vetzuur met lange ketens. Vetzuren leveren essentiële eiwitten en voedingsstoffen voor de haarzakjes en voorkomen haarzakjesontsteking. Enkele voordelen van het gebruik van castorolie zijn onder meer een verhoogde glans van het haar en grote flexibiliteit van de haarschacht en antimicrobiële eigenschappen. 




ArGand pure arganolie Ecocert Certificaat - arganolie kopen
ArGand pure arganolie : Usda label - arganolie kopen


Arganolie : een exclusief product voor je haar, huid en nagels


Arganolie is een puur plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. Deze bomen vind je enkel in het zuiden van Marokko. De vruchten van de arganboom zien er groen uit en van zodra de vrucht rijp is worden ze geel. De pitten waaruit de olie wordt gewonnen bevinden zich binnen in deze vrucht. De argannoot bevat maximaal 3 amandelvormige pitten, waaruit vervolgens het  'vloeibaar Marokkaans goud' vloeit! Gegarandeerd puur natuurUiteraard dragen onze producten een Eco-certificaat en een USDA label. ECOCERT is een van 's werelds meest gerespecteerde internationale certificatie-instituten voor biologische producten. USDA is de Amerikaanse variant van Ecocert. Je kan het zien als de bijkomende garantie van een neutrale derde partij dat onze arganolie een milieuvriendelijk biologisch product is van topkwaliteit




ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be