· 

7 doeltreffende toepassingen van Shea Butter

1.) Shea Butter voor je wenkbrauwen 

 

Sheaboter is van nature kleurloos wanneer het wordt aangebracht. Het kan de wilde haren in je wenkbrauwen temmen én tegelijk voeden. Breng shea butter aan met een wenkbrauwborstel of gebruik gewoon je vingers.

 

2.) Voetverzorging 

 

Shea butter is ideaal voor droge, gebarsten voeten. Breng 's nachts een dikke laag aan op je voeten, vooral de hiel, en draag sokken. 

 

3.) Shea Butter in je haar 

 

Sheaboter is een fantastische conditioner voor het voorwassen. Voeg gewoon een kleine hoeveelheid toe aan uw vingertoppen en masseer in uw hoofdhuid. Gebruik alleen de kussentjes van uw vingers. Kam door om gelijkmatig te verdelen. Na ongeveer 20 tot 30 minuten wassen met shampoo. Het kan ook helpen bij het wegwerken van klitten.

Als je lang haar hebt, wil je misschien een klein beetje op je punten gebruiken om ze goed geconditioneerd te houden. Als je dreadlocks hebt, kun je Shea olie overwegen, omdat deze lichter en gemakkelijker aan te brengen is.

 

4.) Shea = Lip Butter

 

Soms heb je onmiddellijke bescherming nodig of heb je geen lippenbalsem bij de hand. Het gebruik van sheaboter is een geweldige manier om voor gebarsten lippen te zorgen. Ongeraffineerde shea butter heeft een SPF van 6.

 

5.) Huidverzorging 

 

Shea butter is een natuurlijk en hydraterend product dat wordt aanbevolen voor alle huidtypes. Het is zacht genoeg voor gebruik op het gezicht (tenzij je een erg vette huid hebt), en wordt aanbevolen voor droge gebieden zoals handen, ellebogen, knieën en hielen. Het is ook zeer fijn om Shea butter aan te brengen na het baden of douchen, omdat je huid hierdoor zachter en gehydrateerd aanvoelt.

 

6.) Makeup Remover 

 

Shea butter is een snelle en natuurlijke make-up remover.

 

7.) Massagetherapie  

 

Vanwege de vele gunstige eigenschappen kan ongeraffineerde sheaboter worden gebruikt in massagetherapie om u te helpen ontspannen en tegelijkertijd uw huid te helpen. Shea butter waaraan de juiste mix van essentiële oliën is toegevoegd voor uw huidtype / -conditie, kalmeert ook uw huid en uw geest!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be