· 

De voordelen van zwarte zeep voor je lichaam


Sabon Beldi

 

Zwarte zeep, ook wel "sabon beldi" genoemd, wordt gemaakt van zongerijpte olijven, iets wat ervoor zorgt dat de zeep rijk is aan weldadige ingrediënten, zoals vitamine E, vetzuren en vitamine A. De zeep is Ideaal om je huid te zuiveren, te scrubben en dode huidcellen te verwijderen. Zwarte zeep is voornamelijk samengesteld uit olie en olijven. Dit is wat het die donkere kleur geeft.

Zwarte zeep werd voor het eerst gebruikt in hamams in Maghreb-landen en het Midden-Oosten. Vrouwen en mannen maakten van dit ontspannende moment gebruik om hun lichaam te zuiveren. Tegenwoordig is zwarte zeep over de hele wereld te vinden.

 

Hoe gebruik je zwarte zeep?

 

Zwarte zeep kan op verschillende manieren worden gebruikt. In douchegel of crème reinigt het op 100% natuurlijke wijze onzuiverheden van de opperhuid. Het is een zacht, hydraterend product voor de huid.

Meestal wordt zwarte zeep gebruikt als scrub. Je brengt de zeep aan op een warme en natte huid, laat 5 minuten inwerken en scrubt vervolgens met een Kessa scrubhandschoen. De zwarte zeep verwijdert alle dode huidcellen, van de hoofdhuid tot de tenen. 

 

De voordelen van zwarte zeep

 

Zwarte zeep is rijk aan vitamine E en biedt veel voordelen voor het lichaam. Als scrub exfolieert het de opperhuid. Het helpt dode huidcellen te verwijderen en maakt de huid zachter. Bovendien is het ook erg hydraterend. Wanneer het wordt gebruikt voor het wassen van het lichaam, zet het een dun laagje vet af op de opperhuid die deze beschermt en aanzienlijk gladder maakt. Dit is een van de geheimen van zwarte zeep! Bovendien is zwarte zeep geschikt voor alle huidtypes. Het voedt de huid diepgaand dankzij de samenstelling op basis van olie en olijven. Het wordt even goed gebruikt op een vette huid als op een droge huid. In elk geval is het hydrateren van uw huid na een bad met zwarte zeep ideaal om de voordelen ervan te behouden.

 

ArGand Zwarte Zeep kopen? Bestel nu via onze webshop of neem een kijkje op www.argand.be/zwarte-zeep-1/

 

Met de code ARGAND2021 ontvang je onmiddellijk 21% korting

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Valérie (donderdag, 20 mei 2021 13:31)

    Zalig, jullie zwarte zeep :)

  • #2

    Lieve Chtuka (maandag, 10 januari 2022 17:01)

    Hallo, mijn bestelling van 2 januari heb ik nog steeds niet ontvangen!


ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be