Arganolie, de beste olie voor je haar:


Onze cosmetische arganolie is geschikt voor alle haarsoorten, heeft geen kunstmatige of chemische toevoegingen en kan je dagelijks gebruiken op je haar.  Als je arganolie op je haar wilt gebruiken raden wij je de volgende flesjes van 100 ml en 200ml pure arganolie aan. Deze zijn zeer handig in gebruik dankzij de spray en de doseerdop. Ontdek hieronder de talrijke gezondheidsvoordelen van onze pure arganolie voor je haar:


8 voordelen van pure argan olie voor je haar:


 

  1. Het stimuleren van haargroei - Masseer de arganolie gedurende 5 minuten per dag op een schone hoofdhuid en laat een nacht of meer dan 6 uur per dag inwerken. Dit zal de haarfollikels en de haargroei stimuleren. Herhaal dit gedurende 3 à 4 maanden.
  2. Versterking van het haar - Het gebruik van arganolie op regelmatige basis maakt het haar gezond en tegelijkertijd dikker. Het versterkt het haar waardoor het haarbreuk voorkomt. Ook voorkomt arganolie haaruitval vanwege zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.
  3. Beschadigd haar - Masseer de arganolie op je haar zoals elke andere olie. Laat de arganolie 's nachts inwerken. Was je haar in de ochtend en krijg zacht glanzend haar.
  4. Droog- en kroeshaar - Breng de arganolie aan in je haar en laat de olie ’s nachts inwerken. Was je haar in de ochtend en krijg zacht, glanzend en handelbaar haar.
  5. Gespleten haarpunten - Neem een paar druppels arganolie, wrijf ze over de uiteinden van je haar, laat een nacht inwerken en was je haar ’s morgens. Op regelmatige basis herhalen om de beste resultaten te zien.
  6. Roos - Neem een paar druppels olie op je vingertoppen en wrijf ze gelijkmatig op je hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen. 
  7. Droge en jeukende hoofdhuid - Neem enkele druppels arganolie op je vingertoppen, wrijf gelijkmatig op je hoofdhuid in cirkelvormige beweging. Arganolie hydrateert en voedt de hoofdhuid. Laat de olie 's nachts inwerken en was je haar in de ochtend.
  8. Sluik en glanzend haar - Neem enkele druppels arganolie, wrijf ze over je handpalmen en kam je vingers door je haar om de olie aan te brengen.ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be