Arganolie, de beste olie voor je haar:


Onze cosmetische arganolie is geschikt voor alle haarsoorten, heeft geen kunstmatige of chemische toevoegingen en kan je dagelijks gebruiken op je haar. Ontdek hieronder de talrijke gezondheidsvoordelen van onze pure arganolie voor je haar:

arganolie kopen - arganolie voor je haar - Jutta Van der Biest

Jutta Van der Biest is een atlete en personal trainer die op jonge leeftijd al verscheidene prijzen op haar palmares heeft staan. Jutta gebruikt de producten van ArGand sinds dag 1 en helpt ons met de ontwikkeling van nieuwe producten. Het is voor ons primordiaal dat de mensen die de boodschap van ArGand helpen uitdragen er een gezonde én positieve levensstijl op nahouden, en daar is Jutta een schoolvoorbeeld van.

Meer info? : Volg deze topper via Instagram of Facebook 


De talrijke gezondheidsvoordelen van onze pure arganolie voor je haar:


 

Het stimuleren van haargroei - Masseer de arganolie gedurende 5 minuten per dag op een schone hoofdhuid en laat een nacht of meer dan 6 uur per dag inwerken. Dit zal de haarfollikels en de haargroei stimuleren. Herhaal dit gedurende 3 à 4 maanden.
Versterking van het haar - Het gebruik van arganolie op regelmatige basis maakt het haar gezond en tegelijkertijd dikker. Het versterkt het haar waardoor het haarbreuk voorkomt. Ook voorkomt arganolie haaruitval vanwege zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.
Beschadigd haar - Masseer de arganolie op je haar zoals elke andere olie. Laat de arganolie 's nachts inwerken. Was je haar in de ochtend en krijg zacht glanzend haar.
Droog- en kroeshaar - Breng de arganolie aan in je haar en laat de olie ’s nachts inwerken. Was je haar in de ochtend en krijg zacht, glanzend en handelbaar haar.
Gespleten haarpunten - Neem een paar druppels arganolie, wrijf ze over de uiteinden van je haar, laat een nacht inwerken en was je haar ’s morgens. Op regelmatige basis herhalen om de beste resultaten te zien.
Roos - Neem een paar druppels olie op je vingertoppen en wrijf ze gelijkmatig op je hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen. 
Droge en jeukende hoofdhuid - Neem enkele druppels arganolie op je vingertoppen, wrijf gelijkmatig op je hoofdhuid in cirkelvormige beweging. Arganolie hydrateert en voedt de hoofdhuid. Laat de olie 's nachts inwerken en was je haar in de ochtend.
Sluik en glanzend haar - Neem enkele druppels arganolie, wrijf ze over je handpalmen en kam je vingers door je haar om de olie aan te brengen.Wist je dat je ArGand pure arganolie ook kan gebruiken voor vet haar? Arganolie is namelijk helemaal niet vet en zal je haar dus niet vetter maken, integendeel. Door de overproductie van talg door de talgklieren wordt vet haar veroorzaakt. Arganolie regelt de talgproductie en brengt ze naar een beheersbaar niveau.

Als je arganolie op je haar wilt gebruiken raden wij je de volgende flesjes van 100 ml en 200ml pure arganolie aan.

Deze zijn zeer handig in gebruik dankzij de spray en de doseerdop.


ArGand Cosmetische Arganolie 100 ml

100% pure arganolie

Koudgeperst

Amber glas - 100ml  

Gouden spray of druppelteller

EAN: 7435135465401

ECOCERT: MA-BIO-154

 

ArGand 100% pure gecertificeerde arganolie bevat geen enkele kunstmatige toevoeging en kan dagelijks gebruikt worden op je huid, haar en nagelsPure arganolie revitaliseert je huid, is hét anti-aging product bij uitstek en maakt je haar zacht, sterker en glanzender. De Shams fles wordt geleverd met een handige spray of druppelteller.

 

33,69 €

  • Levertijd: 3-5 dagen

ArGand Cosmetische Arganolie 200 ml

100% pure arganolie

Koudgeperst

Amber glas  200ml  

Gouden schroefdop

EAN: 7435135465418

ECOCERT: MA-BIO-154

 

ArGand 100% pure gecertificeerde arganolie bevat geen enkele kunstmatige toevoeging en kan dagelijks gebruikt worden op je huid, haar en nagelsPure arganolie revitaliseert je huid, is hét anti-aging product bij uitstek en maakt je haar zacht, sterker en glanzender. De Zina fles is de beste keuze qua duurzaamheid.

54,39 €

  • Levertijd: 3-5 dagenArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be