Arganolie voor je huid


Onze cosmetische arganolie is geschikt voor alle huidtypes, heeft geen kunstmatige of chemische toevoegingen en kan je dagelijks gebruiken op je huid en je gezicht. Ontdek hieronder de talrijke gezondheidsvoordelen van onze pure arganolie en de toepassingen voor huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem. Als je arganolie op je lichaam en gezicht wilt gebruiken raden wij je de volgende flesjes van 50ml en 100ml pure arganolie aan. Deze zijn zeer handig in gebruik dankzij de druppelteller.

Je kan ook de flesjes pure arganolie met essentiële olie gebruiken voor 
de werking van pure arganolie in combinatie met zalige aromatherapie!


ArGand pure arganolie voor je huid - arganolie kopen huid

Arganolie voor je huid en gezicht

Anti-Aging - Neem een paar druppels arganolie en masseer ze op je gezicht en nek. Laat de olie 's nachts inwerken. Het masseren van arganolie op het lichaam helpt om pijnlijke spieren door veroudering te verlichten. De olie werkt als een vochtinbrengende stof en anti-ager.

Moisturizer - Breng arganolie zachtjes aan op je lichaam, met inbegrip van gezicht en nek, zoals elke andere body lotion.

Droge huid - Breng een kleine hoeveelheid arganolie aan op de aangetaste huid en wrijf de olie zachtjes in. Arganolie zorgt voor onmiddellijke verlichting en genezing.

Acne - Breng een paar druppels arganolie aan op de huid die door acne wordt getroffen. Arganolie zal de acne verwijderen en roodheid verminderen na veelvuldig gebruik.

Bescherming en genezing - Het aanbrengen van een paar druppels arganolie op de gewonde of beschadigde huid helpt de wond sneller te genezen.

Zwangerschap - Breng de arganolie aan op de borsten, buik, bekken en dijen om striemen te verminderen en te voorkomen.

Lippenbalsem - Masseer een aantal druppels arganolie in cirkelbewegingen op droge en gebarsten lippen, zoals u een andere lippenbalsem zou gebruiken.

Bleke en oneffen huid - Regelmatig aanbrengen van enkele druppels arganolie bezorgt je een effen en stralende huid.

Oogkringen - Vul een druppel of twee arganolie onder je ogen en laat de olie s'nachts inwerken.

Roodheid, irritatie en jeuk - Breng een paar druppels arganolie aan op het getroffen gebied en krijg onmiddellijk verlichting.Het gebruik van pure arganolie verlicht acne, psoriasis, eczeem,...


Vele klanten van ArGand kopen pure arganolie voor huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem. Hieronder vind je wat meer uitleg over deze huidaandoeningen en tips om ze te verlichten en verhelpen.


Pure Arganolie psoriasis


arganolie kopen - arganolie huid - arganolie psoriasis

Psoriasis is een zeer vervelende huidaandoening  met een jeukende en pijnlijke huid met rode plekken en witte schilfers als gevolg. Wereldwijd heeft 2 tot 3% van de bevolking last van deze huidaandoening. Psoriasis is in de meeste gevallen een erfelijke aandoening en wordt veroorzaakt door een te snelle celvernieuwing van de huid. Bij mensen met psoriasis, verloopt dit proces aanzienlijk korter dan bij mensen met een normale huid. Daardoor komt de nieuwe huid te snel naar boven in de vorm van schilfers. De essentiële vetzuren in arganolie zorgen voor een natuurlijk evenwicht van het vochtgehalte in de huid. Een droge huid kan psoriasis vaak doen verergeren. Daarnaast is de vitamine E in arganolie een krachtige antioxidant die helpt om de ontsteking  veroorzaakt door psoriasis te verminderen. Je zult direct al verlicht zijn van pijn en jeuk na het aanbrengen van pure arganolie op je huid. 


Tip:  Smeer arganolie op de jeukende plekken, zo vaak als nodig. Je zult merken dat ArGand pure arganolie direct verlichting brengt. Bij regelmatig gebruik zal de psoriasis  afnemen. 


Pure Arganolie eczeem


Eczeem is een irritante huidaandoening. De huid vertoont bultjes, rode plekken, blaasjes of schilfers en dit bezorgt je enorm veel jeuk.

 

De symptomen van eczeem kunnen verlicht worden door pure arganolie. De polyfenolen in arganolie werken antiallergisch en zijn een natuurlijke ontstekingsremmer. Ook squaleen is een natuurlijk bacteriedodend component. Verder zitten er in arganolie vitamine E en sterolen, welke verantwoordelijk zijn voor het vochtbehoud in de huid. Hierdoor wordt droogte – en dus jeuk – tegengegaan. Bovendien gaat pure arganolie nieuwe uitbraken van eczeem tegen.

 

 Je eczeem zal niet volledig genezen door arganolie, maar zal wel zeker helpen om de jeuk en roodheid af te nemen. 

arganolie kopen - pure arganolie - arganolie huid - arganolie eczeem

Tip:  Smeer arganolie op de jeukende plekken, zo vaak als nodig. Je zult merken dat ArGand pure arganolie direct verlichting brengt. Bij regelmatig gebruik zal de eczeem afnemen. 


Pure Arganolie Acne


arganolie kopen - pure arganolie - arganolie huid - arganolie acne

Mensen met acne hebben vaak een erg vette huid. De huid bevat van nature een bacterie die acne veroorzaakt: Talg, die fungeert als beschermende laag, is de voedingsbron voor deze bacterie.  

Pure arganolie helpt de talgproductie te beperken tot een beheersbaar niveau. 

 

Het hoge vitamine E gehalte is nog een andere reden waarom deze olie acne bestrijdt. Vitamine E is voeding voor de huid en is nodig om huidweefsels die beschadigd zijn te herstellen. Arganolie bevat daarnaast ontstekingsremmende bestanddelen die voorkomen dat acne verder gaat ontsteken. 

 

Arganolie heeft bij veel mensen acne volledig doen verhelpen. Anderen konden genieten van aanzienlijke vermindering van vlekken, schilfers en puistjes.


Tip: Breng elke avond een aantal druppels arganolie aan op een droog gezicht. ArGand pure arganolie trekt heel snel in de huid, waardoor het geen vet gevoel achterlaat.ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be