Onze cosmetische arganolie is geschikt voor alle huidtypes, heeft geen kunstmatige of chemische toevoegingen en kan je dagelijks gebruiken op je nagels. Ontdek hieronder de talrijke gezondheidsvoordelen van onze pure arganolie. Als je arganolie op je nagels wilt gebruiken raden wij je de volgende flesjes van 30 ml en 50ml pure arganolie aan. Deze zijn zeer handig in gebruik dankzij de druppelteller. 


Arganolie voor je nagels

Je nagels zijn erg belangrijk. Sterke, gezonde en goed verzorgde nagels geven de goede gezondheid van een persoon aan. Nagels die verkleurd, afgebroken of gedroogd zijn, zijn vaak een teken van slechte gezondheid en kunnen erg onaangenaam zijn om naar te kijken.

 

Daarom loont extra verzorging van je nagels door gezonde voeding te eten en te investeren in nagelverzorging. Natuurlijk kiezen veel mensen voor manicures en pedicures, maar de chemicaliën in nagellak en aanverwante producten veroorzaken droge nagels. De nagels en de huid rond de nagels kunnen ook na jaren van manicure en pedicure verhard worden. ArGand pure arganolie aan de andere kant, een zuiver biologisch product, beschermt en hydrateert  de nagels.

 

Het enige dat je moet doen is de pure arganolie op uw nagels aanbrengen. Masseer dan de huid rondom je nagels. Doe dit een paar minuten om de olie in je nagels en huid te laten intrekken. De olie verzacht de nagels en voorkomt eelt. Slechts een paar druppels ArGand pure arganolie doen wonderen voor je nagels.

ArGand pure arganolie voor je nagels - arganolie kopenArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be