Ons verhaal

Ons verhaal begint in Essaouira, waar we pure arganolie leerden kennen, en meebrachten voor vrienden en kennissen. Er was enorm veel vraag naar de felbegeerde olie die al een grote faam kende onder de Europeanen. Na jaren onderzoek en een tevredenheidsgarantie van 100% hebben we beslist om dit vloeibaar goud vanuit Gent te verdelen. In maart 2016 hebben we ArGand opgestart. Ondertussen hebben we ons assortiment uitgebreid naar diverse 100% natuurlijke producten.


Onze missie

Onze missie bestaat erin u als klant de beste en meest pure natuurlijke producten te leveren aan een eerlijke prijs. Wat je op je lichaam smeert, zou je ook moeten kunnen eten. Alle producten komen namelijk binnen de 26 seconden in je bloedbaan terecht. Het is dus van vitaal belang om enkel 100% natuurlijke producten te gebruiken. 

Bovendien geeft ArGand ook een boost aan de emancipatie van de vrouwen die zich dagelijks uren op een traditionele manier inzetten voor dit wonderproduct. We willen het beste van de twee werelden bovenhalen, namelijk Gent, een stad die ons alle kansen geeft en Essaouira, een pittoresk stadje  in Marokko, waar onze roots liggen.

 


ArGand pure arganolie Essaouira - arganolie kopen
ArGand pure arganolie Gent - arganolie kopen


ArGand, 9000 Gent - BTW: BE0649545454 - info@argand.be